Velkommen til 2019

Så har vi sagt farvel til 2018 og byder 2019 velkommen med nye kurser

 

2018 bød på en ny hjemmeside for Roskilde Computerstue, vi fik en side på Facebook, og som mange andre måtte vi forholde os til persondataloven. I 2018 afholdt vi som noget nyt temamøder om IT-emner, udvidede vores IT-Caféer og nye kurser om billeder.

 

Vi måtte desværre også sige farvel til to undervisere – Ib Petersen og Carl Rasmussen. De har begge været et stort aktiv for Roskilde Computerstue. Ib hjælper stadig, når vi har nogle arrangementer, men har valgt at lave andre ting.

Vi har deltaget i mange af Frivilligcenter Roskildes aktiviteter – bl.a. festen borgere på 75-år, og som altid var til stede på Sundhedsdagen.

Vore kurser starter i uge 3. Første IT-Café er den 15. januar kl. 13-15.00.

Vi glæder os til at møde nye og tidligere deltagere.